Herken de druppel

Week van de werkstress: 3 tot en met 7 november 2014

Vanaf 2014 voeren het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het Nederlands Focal voor veiligheid en gezondheid op het werk een campagne over het thema Psychosociale Arbeidsbelasting (werkdruk en werkstress, agressie en geweld, intimidatie, pesten), met de titel ‘Herken de druppel: check je werkstress’.

Andere Blik in Delft

Al jaren gespecialiseerd in het coachen, counselen en trainen in mindfulness en compassie van managers en medewerkers die de druppel niet herkend hebben en te lang doorgegaan zijn met wat ze aan het doen waren. Overspannen, Burn-out, Fibromyalgie, CVS (vermoeidheidssyndroom), lichamelijke klachten, ruzies, frequent en lang ziekteverzuim, verziekte werksfeer, geringe werkprestaties ..... zo maar een paar zaken die zich kunnen voordoen als de bekende druppel die de emmer doet overlopen niet tijdig herkend wordt. Andere Blik weet er alles van!

Gun uzelf en uw bedrijf omzet, winst, werknemers die met plezier naar het werk komen en —nog belangrijker— mee willen werken aan de bloei van uw onderneming en maak kennis met de producten van Andere Blik.

Praktische presentatie: Ervaar de rust, herken de druppel

In deze week kunt u uzelf en uw medewerkers op 5 november tijdens de lunch om 12.30 uur kennis laten maken met een hele eenvoudige maar zeer doeltreffende oefening om meteen rust te creeren in lichaam en geest. Een oefening die de mogelijkheid schept om naar uzelf te luisteren en te horen of u de druppel begint te naderen. De oefening 'de 3-stappen-ademruimte' schept rust (1-2-3-0: stap 1 - stap 2 - stap 3 en daarna als resultaat 0 - rust!).

Voor of na de oefening kan Andere Blik u —als u wilt— meer informatie geven over de mindfulnesstraining, de wetenschappelijke basis daarvan, de te verwachten effecten voor u, uw medewerkers, uw omzet en de kostenbesparing voor uw bedrijf. In deze presentatie zal aandacht besteed worden aan feiten, theorie en de inhoud van de training. Ook worden er eenvoudige korte oefeningen gedaan, zoals de 3-stappen-ademruimte. Zo kunt u ervaren wat aandacht voor u en uw medewerkers kan betekenen. Ervaren zegt immers meer dan duizend woorden.

Kunt u zich niet vrijmaken tijdens deze week dan geen stress. Een afspraak op een tijdstip in een andere week behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u een afspraak of nadere informatie wilt dan nodig ik u uit om contact op te nemen. Dit kan per telefoon of per e-mail.

Graag tot ziens!

Contact via e-mail: j.straus@andereblik.nl