Mindfulnesstraining

Door aandacht een Andere Blik op uw leven en werk

Minder stress, meer voldoening

Een groot deel van onze energie besteden wij vaak aan piekeren, stress, angst of pijn. Maar dat kan ook ánders. Iedereen, ook u, kan leren meer te genieten en effectiever om te gaan met stress en gezondheidsklachten. De mindfulnesstraining van Andere Blik leert u aanwezig te zijn in het hier en nu. Emoties en belemmerende gedachten kunt u hierdoor gemakkelijker loslaten.

Voor wie?

Voor iedereen die de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren, in het bijzonder wanneer u:

  • bewuster ieder moment wilt beleven
  • zich in het drukke leven beter staande wilt houden
  • minder wilt piekeren
  • beter wilt leren omgaan met spanning, moeilijke emoties, pijn
  • uw energie sneller wilt opladen
  • prettiger en effectiever contact wilt hebben met uw man, vrouw, kinderen, familie, vrienden, vriendinnen, collega’s, leidinggevenden
  • uw meditatie-ervaring wilt leren toepassen in het dagelijkse leven

Wat is het?

De training bestaat uit acht wekelijkse sessies van elk 2,5 uur en een aandachtsdag: goed te overzien en tegelijk voldoende voor een gedegen oefening. U leert door te oefenen tijdens de les en thuis. Onderdelen van de training zijn: begeleide aandachtsoefeningen, bewegingsoefeningen, zit- en loopmeditatie.

En ook

Ook worden er regelmatig verdiepende vervolgactiviteiten verzorgd, zoals compassietrainingen (MBCL), verdiepingsavonden, stiltedagen, stiltemiddagen, meditatiedagen, ‘samen mediteren’ bijeenkomsten op Vipassana basis, bijzondere meditatiedagen, onder begeleiding van bijvoorbeeld Frits Koster. Individuele mindfulnesstrainingen zijn in overleg mogelijk. Kortdurende kennismakingsworkshops worden op aanvraag gegeven om het effect te ervaren. Meditatiecoaching is beschikbaar.

Waar en door wie?

In de praktijk van Jacqueline Straus, Kabat-Zinn MBSR/MBCT mindfulnesstrainer en MBCL compassietrainer, op de Vlinderweg 2, 2623 AX te Delft of op locatie van bijvoorbeeld werkgevers of instituten.

Voor meer info en aanmelding

Andere Blik, www.andereblik.nl, Jacqueline Straus, j.straus@andereblik.nl, +31 6 300 31 309
Voor de eerstkomende mindfulnesstrainingen en praktische informatie klik hier

Graag tot ziens!