Resultaat

Wat zeggen cliënten en opdrachtgevers van andere blik?

Wie is Andere Blik al van dienst geweest?

Particulieren, zelfstandig ondernemers, zzp-ers, werkzoekenden, werknemers, leidinggevenden, vertegenwoordigers van een organisatie of bedrijf, ouders, levenspartners, allemaal mensen die op zoek waren naar deskundige ondersteuning bij het behalen van resultaten op werk- en/of privégebied.

Een greep uit de klanten en werkgevers:

Atana IGT TOPdesk Gemeente Leiden Defensie Yamaha UWV The Lime Tree Job & Go Intel DZB Sensoor Startwijzer DSV

Waarom ging menigeen u voor?

  • Deskundigheid en ervaring

    Dat komt omdat Andere Blik in de loop der jaren heeft aangetoond een uitstekende sparringspartner te zijn voor werk- en levensvragen, essentiële inzichten te leveren en uitstekende resultaten te boeken. En omdat ik door mijn Andere Blik ervoor zorg draag dat u, als u dat wilt, uw persoonlijke kracht hervindt en uw (wens)doel bereikt.

  • Maatwerk

    Ook ging menigeen u voor omdat ik maatwerk kan bieden. Want niet alleen bij de uitvoering staat maatwerk hoog in mijn vaandel, ook bij het creëren van mijn producten is dit zo!

Interesse?

Heeft u interesse kijkt u dan eens bij ‘Aanbod & tarief’. Daar vindt u diverse mogelijkheden waarin ik iets voor u kan betekenen. Wat dacht u van een vrijblijvend gesprek als u bijvoorbeeld particulier bent of als u zakelijk hulp zoekt van korte introducties voor uw management of werknemers om kennis te maken met mijn werk(wijze)? Neemt u gerust contact met me op.