Wie ben ik?

Mijn persoon

Ik ben betrokken, motiverend, deskundig, praktisch, analyserend, integer, meelevend, vasthoudend en, indien nodig, confronterend.

Ervaringsdeskundige met inzicht en kennis

Al mijn hele leven coach en counsel ik mensen, zowel als juriste, in andere banen, alsook in mijn privéleven. Ik coach en counsel bij levensvragen op privéterrein, maar ook op werkgebied in de breedste zin en sociale zekerheid, in de re-integratie, bij het UWV, Gemeente, Arbodiensten, bij Sociale Werkvoorzieningen, bij het ondersteunen van particulieren, bedrijven en startende ondernemers.

Toch duurde het jaren voordat ik aan mezelf toe durfde te geven dat inzicht geven, mensen inspireren, personen motiveren om in actie te komen en resultaten te behalen mijn kernkwaliteit is. Dat mijn ogen gaan fonkelen als ik bezig ben om ‘mensen te ondersteunen om datgene te krijgen wat zij willen’ (en niet wat ánderen vinden dat zij moeten willen).

Ik bleef coachen en counselen, en ondanks mijn ontdekking, duurde het nog jaren voordat ik mijn droom durfde te realiseren. Ik ben me toen gaan (bij)scholen en nu ben ik Master Coach, Master Counselor, geoefend trainer en sinds 2007 heb ik mijn eigen bedrijf.

Mijn leven heb ik op de rit en kennis maken met Mindfulness (afname van stress door aandachtig te leven), Compassie (goed voor jezelf en anderen zorgen, pijn van jezelf en anderen verlichten, en minder hard voor jezelf en anderen zijn) en Vipassana (inzichtmeditatie) heeft mijn leven compleet gemaakt. Omdat ik dit iedereen gun ben ik nu ook overtuigd gecertificeerd Kabat-Zinn MBSR/MBCT mindfulnesstrainer en MBCL compassietrainer.

Uniek resultaat

Door de combinatie van mijn bijzondere werkstijl, mijn kwaliteit om snel te doorzien wat er verscholen ligt achter uw vraag, mijn ruime ervaring met uiteenlopende opdrachtgevers, de grote diversiteit aan thema's, mijn eigen ervaringen, zoektocht en gedegen opleidingen bereik ik met mijn Andere Blik unieke resultaten.

Nu actie?

Wilt u later niet, net als ik, verzuchten: 'had ik dat maar eerder gedaan', 'had ik maar iemand gekend die mij kon ondersteunen bij het verwezenlijken van mijn kernkwaliteit' onderneemt u dan nu actie! Ik nodig u daarvoor uit om eens rond te kijken op mijn website, bij mijn ‘Samenvatting levensloop’ of vrijblijvend contact met mij op te nemen. Er is nu iemand die u kan ondersteunen bij het nu realiseren van wat u al lang in uw hart weet dat u wilt.