Werkwijze

De start

Als u contact met me opneemt maken we eerst een gratis en vrijblijvend telefonische afspraak. Daarin kunnen we onderzoeken of u bij mij aan het goede adres bent, of ik u kan helpen. We maken dan ook voor het eerst kennis met elkaar.

Indien na het telefoongesprek nog nadere oriëntering nodig is, dan maken we een vervolgafspraak voor een persoonlijk gesprek. Meestal is dit niet nodig en starten we het traject in het persoonlijk vervolggesprek. Daarin stemmen we de verwachtingen met elkaar af, maken we diepgaander kennis, concretiseren we de afspraken en maken we een begin met de begeleiding. Vaak ontstaat er in zo'n eerste gesprek al diepgaand inzicht.

Hoe ga ik te werk?

Maatwerk staat hoog in mijn vaandel. Dat wil zeggen dat ik aanbied wat het beste bij u werkt om uw doel te bereiken. Ik gebruik verschillende methodieken (een mix van coaching, counseling, training, mindfulness en vipassana) en diverse technieken (bijvoorbeeld gesprekken, oefeningen, lichaamswerk). Uiteraard bepaalt u wat u wel of niet wilt.

Samenspel

In uw traject werken we samen.

Ik

Ik breng mijn talent in om

Ik zal altijd bij u checken of het inzicht dat ik u teruggeef overeenkomt met wat u ervaart. Komt dit niet overeen, dan zoeken we verder; komt dit wel overeen dan gaan we daar op door.

U

U neemt de beslissingen en onderneemt de actie(s).

U en ik samen leidt tot resultaat

Een traject bij Andere Blik is geen theoretisch samenspel. Plannen en inzichten worden ook daadwerkelijk omgezet in actie, daden en resultaat. Dat komt door onze samenwerking, daardoor

  • gelooft u in uw talenten en kwaliteiten
  • is uw zelfvertrouwen vergroot en gaat u in actie
  • kan u doorzien waar uw mogelijke belemmeringen zitten en wat u tegenhoudt uw wensen uit te laten komen

Een samenwerking die resultaat biedt.

Bewezen ter zake kundig

Jarenlange ervaring hebben aangetoond dat ik met mijn Andere Blik wezenlijke inzichten lever die tot actie inspireren en reële resultaten opleveren.

Interesse

Als u geinteresseerd bent dan kunt u eens verder op mijn website neuzen of vrijblijvend contact met me opnemen.